32. kolo
13.04.2013 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AC Ajaccio - AS Nancy-Lorraine 1:1

Souboj o záchranu mezi Ajacciem a Nancy skončil očekávanou remízou 1:1. Obě branky přitom padly v prvních osmi minutách, pak už žádný z týmů divákům další trefu nenabídl. Mezi oběma celky tak stále tkví rozdíl čtyř bodů, přičemž domácí klesli o jednu příčku níže a jsou patnáctí, hosté zůstali na první sestupové pozici.

ASNL prokázal, že má aktuálně skvělou formu, už v 5. minutě. Bakar poslal do běhu Alo'a, který z dobrého střeleckého postavení neměl problém překonat gólmana Ochoau. O tři minuty později bylo ovšem srovnáno. Mutu přitom ještě předtím stačil hlavou rozezvonit břevno, gólově se pak nakonec prosadil až Mostefa.

Mutuův centr z rohového kopu prodloužil Cavalli, a protože se Alžířan nacházel na správném místě, zakončil z blízkosti v pohodě za záda Gregoriniho. Do přestávky byli spíše více aktivnější domácí. Cavalli nacentroval na Mutua, Rumun ihned poté pálil z voleje, avšak Gregorini předvedl proti této pumelici perfektní zákrok.

I ve druhém poločase byl korsický celek o trochu lepším týmem, alespoň co se týče hry směrem dopředu. Mutu měl prostě apetit i po přestávce, unikl až příliš snadno Puygrenierovi, smolně ale podruhé v utkání trefil brankovou konstrukci. Gregorini jinak i nadále chytal báječně, šance svého týmu držel nad vodou po polapení Bouhoursova pokusu.

Nancy, jemuž jako by nerozhodný výsledek stačil, zahrozilo pouze v 78. minutě. Moukandjo svým pasem vyslal Saného, ovšem i na druhé straně výtečně zasáhl Mexičan Ochoa.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele