8. kolo
25.09.2011 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - AS Saint-Étienne 1:1

Rennes odmítlo možnost dotáhnout se na samotné čelo tabulky a po remíze 1:1 se St. Étienne zůstává na pátém místě. Domácí vůbec nenavázali na své střelecké hody z minulého kola na půdě Sochaux, kde vsítili šest branek, a soupeře překonal pouze v první půli Hadži. ST. Étienne si zasloužený bod vykoplo v 56. minutě díky Aubameyangovi.

Obě strany předváděly hezký útočný fotbal, hostující Les Verts měli v první půli o trochu více šancí, byť po poločase paradoxně prohrávali 0:1. Už v 5. minutě mohl otevřít skóre Mignot, domácí obránce Boye však na poslední chvíli zakročil a šanci zamezil. O pár chvil později vypálil nebezpečně Sako, zamířil ovšem pouze vedle.

Rennes zahrozilo poprvé až ve 12. minutě, když se Féret prosadil v souboji s Mignotem, této možnosti však zabránilo včasné a rychlé vyběhnutí st. étiennského gólmana Ruffiera. Hosté se pak dožadovali penalty, jelikož Kitambalu sestřelil ve vápně Kana-Biyik, sudí Moreira však na tuhle situaci vůbec nereagoval.

Ve 41. první minutě padla první branka utkání. Krásná dlouhá kombinace několika hráčů domácího mužstva vyústila v Pitroipaovu střelu, kterou Ruffier ještě vyrazil, dorážka Hadžiho ale již byla gólová. SRFC mohl navýšit vedení ihned po obrátce, jenže Hadžiho vychytal Ruffier a Pitroipa svým lobem zamířil pouze nad břevno.

St. Étienne vyrovnalo v 56. minutě. Lemoine nacentroval zleva na Aubameyanga, který u bližší tyče hlavou zavěsil pod břevno. Ve zbývajících minutách to byli hosté, kteří mohli eventuálně ještě pozměnit konečný výsledek. V největší příležitosti se ocitl Sako, jenž zakroutil svojí střelu z přímého kopu přes zeď, v bráně však dobře zachytal Costil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No tak to by měla být jasná záležitost.....4:1 pro domácí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra domacích

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele