34. kolo
29.04.2012 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - AC Ajaccio 3:1

Rennes doma s Ajacciem nezaváhalo a díky vítězství 3:1 se posunulo na čtvrté místo tabulky. Pátý Lyon ale má zápas k dobru. Hosté, kteří museli prakticky osmdesát minut hrát o deseti, i přes prohru zůstali těsně nad sestupovým pásmem. O branky se postarali Féret, Boukari a Brahimi, za korsický klub vsítil snižující trefu Ilan.

Hosté nevstoupili do zápasu tím nejšťastnějším způsobem. Už v 11. minutě se totiž nechal vyloučit Bouhours, který si ostře vyšlápl na Pitroipu. Rennes po tomto momentě přesilovky plně využívalo, skórovat mohl Kembo-Ekoko, avšak jeho technickou střelu ještě dokázal zlikvidovat gólman Ochoa.

Mexický muž v rukavicích se mezi třemi tyčemi činil i o pár chvil později, to totiž do zámezí vyrazil pokus Tetteye. Ve 27. minutě již domácí načali účet a dočkali se zasloužené odměny. Ránu Kemba-Ekoka dokázal Ochoa polapit, jenže s dorážkou přispěchal Féret, který prázdnou branku neminul.

Naposledy se Ochoa potil v první půli šest minut před koncem, chtěl si totiž na něj vyšlápnout znovu Féret, tentokráte však se svým přízemním pokusem neuspěl. SRFC se hnalo za další uklidňující trefou i po přestávce, Danzé však bránu netrefil a jeho kolega Tettey, byť byl úplně sám, rovněž nezamířil přesně.

V 66. minutě ještě zahrozil Kembo-Ekoko, Ochoa ale nakonec musel lovit znovu míč ze své sítě až v 85. minutě. To se totiž trefil přesně k tyčce střídající Boukari. Ajaccio sice zápas zdramatizovalo, jakmile Ilan z voleje překonal gólmana Costila a snížil, v samotném závěru však upravil na konečných 3:1 pohodlně Brahimi.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele