20. kolo
14.01.2012 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

SM Caen - Stade Rennes 0:2

Jako by Cean navazovalo na naprosto bídný prosinec i v lednu. Doma s Rennes, které venku zvítězilo již pošesté v sezóně, inkasovalo v prvním i druhém dějství celkově dvě branky, které soupeři nedokázalo oplatit. V tabulce se tak hosté dotáhli bodově na čtvrtý Lyon, domácí jsou jen s dvoubodovým náskokem na sestupové pásmo patnáctí.

Bezbrankový stav vydržel jen do 21. minuty. Tehdy si Boukari udělal prostor kolem sebe a zemetl si nejprve na svém prahu, následně přihrál Ekokovi, jenž se dokázal zbavit bránícího Seubeho a podél gólmana Thébauxe rozvlnil síť. Cean mělo do přestávky tři možnosti, jak vyrovnat, nevyužilo ovšem ani jednu z nich.

Ve 24. minutě nedokázali ovládnout koncovku Hamouma ani Nabab, ve 42. minutě druhý jmenovaný vystřelil nebezpečně znovu, jenže tentokráte mu jeho pokus zablokovala hostující defenzíva. Ve druhém poločase si Rennes hlídalo svůj jednobrankový náskok, chtělo ho ale také co nejrychleji pojistit. Proto se také Ekoko pokusil po hodině hry o střelbu, ačkoli nemířil přesně.

Čtyři minuty na to však SRFC přece jenom přidalo ještě jednu branku, na kterou domácí zase odpověď nenašli. Féretovu ránu dokázal Thébaux vyrazit, bohužel se však míč odrazil od jeho rukavic do nebezpečných míst, kde stál pohodlně dorážející Montaňo. Ve zbytku zápasu se Cean snažilo o korigování, jenže Seube střílel vedle brány a Fajrův padáček skončil jenom na břevně.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele