7. kolo
21.09.2011 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Dijon FCO - Stade Brestois 1:0

Dijon odčinil svou poslední krutou porážku 0:4 od Valenciennes a doma porazil proměněnou penaltou Mandanneho ze 33. minuty Brest těsně 1:0. Hosté na půdě nováčka vyhořeli, od onoho pokutového kopu hráli bez vyloučeného Gentilettiho a bez něj si na hřišti nedokázali vůbec poradit. V tabulce jsou tak stále bez vítězství.

Úvodní dvacetiminutovku mohli všichni přítomní na Stade Gaston Gérard vynechat. Oba mančafty nějaké útočné akce vůbec nepodnikaly, spíše soustředily svou pozornost na defenzívu. Až ve 22. minutě trochu zahrozili domácí, Courgnaudovi se podařilo zbavit se Baysseho a ještě pěkně odcentrovat, Mandanne u vzdálenější tyče ale minul branku.

Aktivní Courgnaud poté poprvé vyzkoušel připravenost gólmana Elany, který musel jeho střelu vtěsňovat do zámezí. Ve 33. minutě padla jediná branka utkání. Gentiletti nedovoleně zastavil v šestnáctce počínání Mandanneho, za což si vysloužil červenou kartu, ten si následně převzal exekuci pokutového kopu a s přehledem Elanu překonal.

I po obrátce byl Dijon o trochu lepším týmem. Navýšit vedení mohl Corgnet po svém pěkném sólu, pálil však jen mimo, poté sebral míč hostující obraně Bamba, jenže stejně jako jeho spoluhráč mezi tři tyče nezamířil. Ve dvou šancích se ocitl také Sankharé. V prvém případě nedokázal usměrnit centr z rohového kopu od Courgnauda směrem na Elanu.

Ve druhé možnosti si již brestský muž v rukavicích přece jenom zachytal, Sankharé však nevypálil tak, aby tuhle střelu Elana nekontroloval. To už ale běžel nastavený čas, o pár chvil později byl slyšet konečný hvizd utkání. SB29 si zkrátka v oslabení nedokázal vytvořit nic, čím by aspoň naznačil jakoukoli změnu skóre.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co takhle remíza:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Citim prvni vyhru pro Brest v sezone.

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele