36. kolo
07.05.2012 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Olympique Marseille 0:0

Spravedlivou dělbou bodů skončil souboj mezi St. Étienne a Marseille. Les Verts nepředvedli výkon, kterým by ukázali, že mermomocí usilují o Evropskou ligu, a stejně malátné Marseille nedokázali vsítit během devadesáti minut branku. ASSE je šesté, OM ve středu tabulky na desátém místě.

Situace mezi pátou a osmou příčkou je po tomto kole neuvěřitelně nabitá. Čtvrtý Lyon už je přece jenom vzdálen na rozdíl tří bodů, navíc má zápas k dobru. K usilujícím celkům o evropské poháry se však vetřel další vlčák - a to Bordeaux, které se díky posledním famózním výkonům posunulo na sedmou pozici. St. Étienne má na něj už jen náskok dvou korálků.

První třicetiminutovka ukázala, že bezbranková remíza se vlastně už předem dala čekat. Oba týmy nehrály nijak útočný fotbal, ten naopak spíše nudil. Oba brankáři si mohli dát mezi tyčemi pořádný oddych, jelikož neřešili žádné složité situace. Snad jen Aubameyang trochu zahrozil ve 28. minutě, po sólu ovšem selhal v koncovce.

Na druhé straně se do příležitosti cpal Rémy, včas ho ale zastavil Alonso. Hrůzný první poločas skončil a přece jenom přišel na řadu o něco lepší druhý. Nejprve zahrozili domácí, když Alonso zakombinoval s Aubameyangem a druhý jmenovaný zase nepřekonal gólmana Mandandu, jenž ho vychytal.

Poté mohl skórovat J. Ayew, nicméně mířil jenom mimo, dále se chtěl prosadit aktivní Alonso, ale ani on na Mandandu nevyzrál. Blízko gólu byl i Rémy, který si naběhl na patičku Amalfitana, trefil však následně pouze boční síť. Poslední možnost změnit bezgólový stav měl Aubameyang, jenže znovu nenašel přesnou mušku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele