34. kolo
29.04.2012 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Dijon FCO 1:0

St. Étienne zvládlo zápas s Dijonem, a i když vyhrálo jen o jednu branku, tři body mu už nikdo nesebere. V tabulce se dotáhl bodově na pátý Lyon, byť ten má ještě zápas k dobru, a Les Verts tak stále mohou bojovat o příčky zaručující Evropskou ligu. Dijon pořád dělí jen jeden bod sestupového pásma.

Domácí mohli skórovat po dvaceti minutách hry. Souprayen na levé straně až příliš laxně hlídal Gradela, ten se ale následně proti gólmanovi Reynetovi neprosadil. O dvě minuty později hostující brankář musel zasahovat znovu, konečky prstů fantasticky vytěsnil pokus Saka nad břevno.

Les Verts zařídil jedinou trefu utkání dvě minuty před přestávkou Pierre-Emerick Aubameyang. Guilavogui ho krásně vybídl svým přesným pasem, domácí forvard s klidem zamířil a překonal Reyneta. I po přestávce byl ASSE lepším týmem, Dijon jen nečinně přihlížel soupeřovým atakům.

Už ve 47. minutě se mohl trefit znovu Aubameyang, to by ovšem nesměl minout úplně prázdnou branku. Poté Batlles uvolnil do dobré příležitosti Saka, který ale rovněž nenašel přesnou mušku a míč poslal nad břevno. V samotném závěru ještě St. Étienne dvakrát zahrozilo střídajícím Alonsem.

Jeho první technický pokus do branky nezamířil, v nastaveném čase dokonce ten samý hráč trefil tyčku. Dijon se ani ve druhé půli nezmohl na jediný kloudný útok, kterým by ohrozil soupeře. Díky dalšímu malátnému výkonu utrpěl svou čtvrtou porážku v řadě, přičemž poslední vítězství datuje až na konec března.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele