14. kolo
19.11.2011 19:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

AC Ajaccio - SM Caen 2:2

Ajaccio uteklo z pověstné hrobníkovy lopaty, když v poslední minutě vyrovnalo zápas s Caen. Korsický celek nicméně zůstává poslední.

Svěřenci trenéra Pantaloniho přitom v utkání proti lépe postavenému soupeři vedli, ale Dumasův tým skóre otočil a Ajaccio nakonec vyrovnávalo v poslední minutě. Na korsickém stadionu se odehrálo vyrovnané utkání, ve kterém žádný z týmů neměl výrazně blíže k vítězství, a tak se remíza dá považovat za spravedlivou.

Ze začátku byli nebezpečnější domácí, kteří, vzhledem ke svému umístění, museli nutně bodovat. Frédéric Sammaritano otestoval Thébauxe, ale brankář Caen jeho střelu nakonec, ač s obtížemi, zlikvidoval.

To byla nicméně jediná zaznamenání hodná šance první půle. Po poločase se ovšem začaly dít věci. Stačilo pouhých šest minut, aby se domácí dostali do vedení. Zasloužil se o to Benjamin André: mladý záložník byl faulován v pokutovém území a Ilan se z nařízené penalty nemýlil - 1:0.

Ajaccio vycítilo šanci na výhru, teprve druhou v sezoně. Optimismus domácích nicméně vydržel pouhých 12 minut; poté hosté vyrovnali. Viníkem byl Grégory Proment, jehož roh našel dobře postaveného Fraua, který vypálil křížnou ránu; do cesty se jí postavil Wague, ale dokázal pouze tečovat míč mimo dosah vlastního gólmana - 1:1.

Po sedmi minutách už favorizovaní hosté vedli. Leyti N'Diaye, obránce zapůjčený Ajacciu z Marseille, vyrobil poziční chybu, čehož využil Nangis a propálil Ochoova náhradníka Debese podruhé - 1:2. Zdálo se, že utkání skončí vítězstvím Caen, ale ostrované se v závěru dokázali vzepnout: jejich tlak nakonec vyústil v kýžený vyrovnávací gól. Benjamin André vypálil v posledních vteřinách utkání z hranice vápna a Thébaux byl bezmocný - 2:2.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele