6. kolo
18.09.2010 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - RC Lens 1:1

Dlouho to vypadalo, že si fotbalisté Valenciennes do tabulky připíší tři body. Od 55. minuty vedli zásluhou Samassy 1:0. V závěrečných momentech utkání ale neuhlídali Boukariho, který vyrovnal na konečných 1:1.

Utkání nebylo příliš bohaté na šance, oba týmy ohrožovaly branku soupeře jen sporadicky.

Domácí zaměstnali gólmana Runjeho hned na začátku utkání, kdy musel zasahovat proti ráně Pujola. Hosté zahrozili o pár minut později, ale s dalekonosným pokusem Hermacha Penneteau příliš práce neměl. Stejný hráč se do dobré pozice dostal i deset minut před přestávkou, ale z voleje přestřelil branku Valenciennes.

Na začátku druhého poločasu střílel těsně nad branku Lens střídajcí Ducourtioux. Zlom přišel až v 55. minutě, padající míč našel přesně kopačku Samassy, který ho hbitě dopravil do branky hostů.

Fotbalisté Lens si během zbývající půlhodiny nepřipravili žádnou šanci, přesto se v samotném závěru utkání z ojedinělé příležitosti dočkali vyrovnání. Sertić rozehrál nakrátko přímý kop, míč si za hranicí pokutového území srovnal Boukari a střelou doprostřed branky vystřelil hostům nečekaný bod.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele