12. kolo
06.11.2010 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - Olympique Lyon 1:1

Dělbou bodů a remízou 1:1 také skončilo měření sil mezi Rennes a Lyonem. Domácí měli výborný vstup do utkání, od páté minuty zásluhou Ekoka vedli. Konečnou podobu výsledku však dal v 54. minutě z přímého kopu hostující Bastos.

Úvod zápasu byl ve znamení několik šancí Rennes. Hned v první minutě musel hostující gólman Lloris zasahovat proti střele Dalmata. O pár chvil později vytáhl brankář Lyonu výborný zákrok proti nebezpečnému pokusu Tetteye. Potřetí však byl Lloris překonán. V páté minutě ztratil Källström míč, toho se zmocnil Ekoko a střelou z blízka poslal Rennes do vedení. Lyon mohl vyrovnat o chvíli později, ale střelu Gomise zneškodnil domácí gólman Douchez. Do konce prvního dějství diváci žádnou vážnější příležitost ke skórování už neviděli.

Druhý poločas začal náznaky šancí na obou stranách, důležitý moment přinesla až 54. minuta. K přímému kopu se postavil Bastos, letící balón lehce tečoval hostující Dalmat a ten se zastavil až za zády překvapeného brankáře Doucheze - 1:1.

Rennes mohl znovu do vedení poslat Marveaux, avšak jeho dělovku zneškodnil gólman Lloris. Závěr utkání patřil hostujícímu týmu. Nejprve střílel vedle Gourcuff, v závěrečných momentech zápasu pak pálil Pjanić nad břevno branky Rennes. Remízový stav se tak do konce střetnutí už nezměnil.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

0:4

Reagovat
Langi

zajímalo by mě kolik promile měl Puel když tvořil sestavu pro tehle zápas

Reagovat
smazaný uživatel

''Do konce prvního dějství diváci žádnou vážnější příležitost ke skórování už neviděli?''

A co Kallstromova tyčka? :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele