1. kolo
07.08.2010 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - Lille OSC 1:1

Remízou 1:1 skončilo úvodní střetnutí sezóny domácího Rennes a hostů z Lille, kteří nakonec srovnávali Sowem v 62. minutě. Ve 25. minutě totiž zužitkoval pas Marveauxe gólově Bangoura a domácí vedli o branku. Trochu smolně odražený balón a pohodlná dorážka do sítě ovšem rozhodla o dělbě bodů.

Rennes prostě chce mít tuhle sezónu úspěšnou. A jak se v létě ochotně vrhalo do nákupů posil, tak přesně tak svižně vstoupilo i do zápasu. Už v 15. minutě skončila Leroyova rána za vápnem na brankové konstrukci. Lille odpovědělo akcí Balmonta, jenž centrem našel volného Debuchyho. Ten se elegantně opřel do míče, jenže nakonec o píď jeho střela přeletěla branku.

Ve 25. minutě se domácí ujali vedení. Marveaux nacentroval ve vápně na Bangouru, balón ještě parádně propadl přesně na něj, a pak už zkrátka jen stačilo přesně zamířit. Zvýšit vedení mohl ve druhé půli Marveaux, na vzdálenější tyči mu pěknou pozici ke střelbě připravil Danz, jenže železný muž, jenž loni nevynechal ani jedno kolo v Ligue 1, neměl dobrou koncovku.

V 62. minutě se Dogám podařilo vyrovnat. Hazardovu odraženou střelu usměrnil Moussa Sow za záda Doucheze. Šance najednou střídala jedna druhou, oba týmy chtěly za každou cenu strhnout vítězství na svou stranu. Douchez se měl co ohánět proti střelci Sowovi, na druhé straně hrozil především Gyan.

Tu největší příležitost měl ghanský útočník až v samotném závěru utkání, konkrétně ve druhé minutě nastavení, pro Lille jenom štěstí, že zamířil jen vedle. Byť mělo Rennes možná o trochu více ze hry, musí uznat, že remíza je asi tím nejspravedlivějším výsledkem.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele