3. kolo
21.08.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - AS Saint-Étienne 0:0

Zaslouženou dělbou bodů skončilo střetnutí mezi domácím Rennes a St. Étienne. Gólových situací nebylo až zas tak málo, akorát že síť zůstala na obou brankách naprosto v klidu. Snad jen lehký větřík je mohl rozvlnit. Rennes i tak zatím zůstává neporaženo s pěti body na kontě, jeho soupeř má jen o bodík méně.

V 7. minutě Leroy lehce získal míč, vypracoval pozici pro spoluhráče Gyana, jenž se za vápnem snažil najít prostor u vzdálenější tyče, ale našel pouze reklamní bariéry za bránou. Poté se hra hodně vyrovnala. Sako byl prvním v St. Étienne, kdo se odvážil, ač nepřesně, z velmi dobré pozice vypálit, Riviere po centru Ebonda také hlavou neuspěl.

Hostující gólman Janot pak musel zasahovat proti střele M'Vily, na druhé straně uzavřel svým přízemní pokusem mimo první půli Payet.

Do druhého dějství vstoupili oba týmy hezky rozehranými standardkami. V 53. minutě to byl Marchal, ke kterému doputoval balón od pravé tyče, jenže poloodkrytou branku z pádu hlavou netrefil. Na druhé straně si Leroyův centr našel Gyana, jenže ten trefil jenom prostředek branky, kde stál brankář Janot,

Poslední desetiminutovka nabídla dvě hezké šance na obou stranách. Nejprve se renneský Montaňo hezky uvolnil ve vápně, pokud však rychlá otočka s balónem byla parádní, tak o sto procent horší byla střela, kterou počastoval tribuny za bránou. Na druhé straně se zase výtečně předvedl Douchez, jenž s lehkostí lapil do náručí nelehkou ránu střídajícího Bergessia.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele