32. kolo
24.04.2011 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Caen remizovalo s Toulouse. Oba týmy stále bojují o záchranu

Ani napočtvrté se nepodařilo Caen naplno bodovat a po remíze s Toulouse nadále zůstává mezi posledními třemi celky Ligue 1. Přestože za domácí otevřel skóre Romain Hamouma, nakonec skončilo utkání po penaltě Sissoka nerozhodně.

Oba celky tak čekají na vítězství již pořádně dlouho. V prekérnější situaci je ale Caen, které z posledních deseti utkání zvítězilo pouze jednou a šest kol před koncem se pohybuje na osmnácté, sestupové pozici. Z té ztrácí na sedmnáctou příčku dva body. Podobně tragickou sérii momentálně drží i Toulouse - rovněž to z posledních deseti ligových klání urvalo pouze jedno vítězství a z třinácté pozice má na sestupové pozice náskok pouhých tří bodů.

Zápas začal navzdory očekáváním poměrně ofenzivním fotbalem a hned v úvodních minutách jsme mohli býti svědky dvou docela zajímavých situací. Nejprve se v první příležitosti objevil domácí Youssouf El Arabi, jenž ale přímý kop Yohana Molla nedokázal hlavou usměrnit mezi tři tyče.

Následovala šance hostujícího celku, který akci načal rovněž ze standardní situace. Rohový kop Etienna Didota nejlépe předvídal Daniel Braaten, jenž pekelně tvrdou hlavičkou donutil brankáře Thébauxe k vyvedenému zákroku. Gólman Caen musel zasahovat i v průběhu první půle - to když ho z přímého kopu provětral aktivní Didot.

Nakonec to ale bylo domácí družstvo, které se v 28. minutě dočkalo úvodní branky. Gregory Leca našel dobře postaveného Hamoumu, ten se dokázal zbavit bránícího Mohameda Fofana, uprkl do středu pokutového území a následně si poradil i s náhradním brankářem Alim Ahamadou - 1:0.

O deset minut později bylo ale skóre znovu nerozhodné. Thomas Heurtaux skolil v pokutovém území unikajícího Braatena a sudí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil bomber Moussa Sissoko a střelou do středu branky překvapil brankáře Thébauxe - 1:1.

Hlavní postavou domácího výběru byl v druhé části záložník Yohan Mollo - kreativní fotbalista zahrával zkraje druhé půle rohový kop, který málem zužitkoval obránce Sambou Yatabaré. Jeho hlavička ale nakonec zamířila těsně vedle branky. Talentovaný playmaker se prodral do šance i později, z pravé strany našel perfektně Alexandra Raineau, jehož volej již mířil do sítě. Zastavil ho až vynikající zákrok Ahamady.

Poslední šanci promarnil ještě v samém závěru Etienne Capoue, jeho jedovku ale Thébaux dokázal vyrazit, a oba celky se tak rozešly smírně.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele