38. kolo
29.05.2011 21:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

SM Caen - Olympique Marseille 2:2

Fotbalisté Cean se i díky remíze 2:2 se druhou Marseille udrželi v nejvyšší soutěži. Monako totiž doma prohrálo s Lyonem, takže ani po případné prohře by se s Ligue 1 neloučili. OM končí v tabulce na 2. místě s faktem, že se mu titul obhájit nepodařilo. Ale ruku na srdce - letos si Lille za své výkony triumfovat určitě zasloužilo.

Přitom už v 1. minutě mohl poslat hosty do vedení Hilton, kterého centrem našel Valbuena, brankář Thébaux se ovšem mezi třemi tyčemi blýskl na úvod fantastickým zákrokem. Cean naopak v 6. minutě svou první větší šanci proměnilo ve vedoucí branku. Hamoumův přetažený cent usměrnil na zadní tyči do sítě Mollo.

Marseille mohla srovnat o pět minut později, Andrému Ayewovi se totiž podařilo překonat Thébauxe, naštěstí pro Cean ho ale na brankové čáře zastoupil Leca, který odvrátil míč do bezpečí. Domácí zvýšili svůj náskok těsně před odchodem do kabin, Nivet totiž krásně uvolnil M'bayeho a ten pohotovou střelou neměl problém skórovat.

Hostující celek však ve druhém dějství nic nezabalil a jeho snaha vyústila v zisk alespoň jednoho bodu. V 68. minutě si udělal prostor za vápnem Rémy a přesnou ranou k tyči nedal Thébauxovi žádnou šanci. Druhou trefu zařídil opět Rémy, který si krásně naskočil na centr zleva od Taiwa a hlavou zamířil opět přesně k tyči.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele