6. kolo
19.09.2010 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Olympique Lyon 2:0

Bordeaux zvládlo utkání proti Lyonu, ve kterém vyhrálo 2:0 a do tabulky si připsalo tři body za teprve druhou výhru v letošní sezóně. Domácí výběr poslal do vedení po hodině hry Diarra, druhou branku přidal v nastaveném čase Jussie.

První šanci zápasu měli hosté, ale Bastos hlavičkoval nad branku, kterou střežil gólman Bordeaux Carrasso. Ve 23. zkoušel štěstí domácí Jussie, ale ani jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Po zahozených šancích na obou stranách mohl udeřit Lyon, avšak střílející Lopez jen o pár centimetrů minul domácí svatyni. Těsně před poločasovým hvizdem tvrdě vypálil domácí Wendel, ale brankář Lyonu Lloris dokázal jeho projektil vyrazit na rohový kop. První poločas tak branku nepřinesl a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Zlom utkání přišel po hodině hry. K rozehrání přímého kopu se postavil český záložník Plašil, jehož střílený centr jen lehce tečoval Diarra. Míč jen trochu změnil směr a doplachtil za záda marně se natahujícího Llorise - 1:0. Patnáct minut před koncem mohli domácí své vedení navýšit, ale Gouffran gólmana Lyonu překonat nedokázal.

Lyon spálil největší šanci na vyrovnání minutu před koncem utkání. Gomis si pohrál s obranou Bordeaux a vystřelil, domácí však s pomocí břevna zachránil brankář Carrasso. V nastaveném čase přidalo Bordeaux ještě jeden gól. Jussie si pohrál se třemi obránci Lyonu a pohodlně dopravil míč do sítě - 2:0.

Bordeaux se tak díky třem bodům posunulo na třinácté místo, Lyon se trápí dál a momentálně je až sedmnácté pozici v tabulce.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

3:4

Reagovat
smazaný uživatel

oba tymy potrebuji nutno bodovat...obe muzstva daji gol

Reagovat
Langi

Lyon vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 - Toulalan da gol v nastaveni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele