36. kolo
15.05.2011 17:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Stade Rennes 1:2

Fotbalisté Rennes zvítězili v St. Etienne 2:1 a stále jsou ve hře o evropské poháry. Naopak domácí o tuto možnost po víkendovém kole již definitivně přišli.

Hosté vstoupili do utkání velmi dobře, už v jedenácté minutě se ujali vedení. Střelu Montaňa neudržel domácí gólman Janot v rukavicích a míč se dokutálel za brankovou čáru - 0:1. Domácí poté zvýšili své úsilí a vytvořili si dvě nadějné příležitosti. Nejprve nebezpečně střílel Sako, jeho ránu však zneškodnil brankář Rennes Douchez. Poté se neprosadil ani Perrin.

Vyrovnávacího gólu se tak v St. Etienne dočkali až po půlhodině hry. Sako překvapil gólmana Rennes a skóroval přímo z rohového kopu - 1:1.

Rennes šlo do kabin přece jen s jednogólovým náskokem. Ve 44. minutě totiž Leroy využil přiklepnutí míče od Monsoreaua a pohotovou střelou poslal hosty do vedení.

Druhý poločas toho už moc nepřinesl, Rennes si pečlivě střežilo svůj náskok a domácí St. Etienne tak zahrozilo vážněji pouze dvakrát. Alonsa však vychytal Douchez, střídající Sanogo zase z dobré pozice netrefil hlavou branku. Zápas tak skončil poločasovým výsledkem 1:2.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele