16. kolo
05.12.2010 21:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Girondins Bordeaux 2:2

Až gól z 89. minuty znamenal pro Bordeaux zisk jednoho bodu za remízu 2:2 v St. Etienne. Přitom hosté nezačali špatně, po půlhodině hry je poslal do vedení Ben Khallfalah, domácí ale v druhé půli během 120 sekund vstřelili dvě branky. Poslední slovo však měl Fernando a minutu před koncem rozhodl o dělbě bodů.

První větší šanci utkání přinesla až 22. minuta, ale domácí Payet trefil pouze gólmana hostů Carrassa. O pár chvil později hlavičkoval Bocanegra, ale i on si vylámal zuby na Carrassovi. Neproměněné šance tak mohly domácí o to víc mrzet po půlhodině hry, kdy se trefil hostující Ben Khalfallah. Ten využil přihrávky Modesteho a z voleje poslal Bordeaux do vedení - 0:1. A hosté hrozili dále, o pár minut později musel domácí brankář zlikvidovat nebezpečný pokus Diarry.

Druhý poločas ale nabídl převahu domácího výběru. Gólman Carrasso musel postupně zasahovat proti střelám Payeta a Saka. V 67. minutě však byl strážce svatyně Bordeaux překonán. Střelu Ebonda sice obrana hostů zablokovala, míč se však k němu opět vrátil a podruhé se už domácí obránce nemýlil. O dvě minuty později se domácí ujali vedení, na centr Payeta si naskočil Bocanegra a hlavou překonal Carrassa - 2:1.

St. Etienne se však jednobrankový náskok nepodařilo udržet, minutu před koncem střetnutí totiž gólman Janot nevyrazil do bezpečí centrovaný míč letící do pokutového území a ten propadl až k Fernandovi. A záložník Bordeaux už měl snadnou práci, z blízkosti zařídil konečnou remízu 2:2.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele