21. kolo
30.01.2011 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - Olympique Marseille 0:0

Marseille se čím dál více vzdaluje šance, jak znovu získat titul ve francouzské Ligue 1. Po remíze 0:0 v jihofrancouzském derby s Monakem ztrácí na vedoucí Lille už osm bodů. Domácím se po odchodu kouče Guye Lacombeho zatím jakž takž daří. Po remíze 1:1 v Auxerre uhráli nyní cenný bod, který jim zajisté pomůže v boji o záchranu.

Nová monacká posila Grégory Lacombe, jmenovec nedávno odvolaného trenéra, jenž je v knížecím klubu na hostování z Montpellieru, nastoupila ihned od začátku. A od úvodu zápasu dokazovala, že snad bude dobrou posilou. Jeho pokus jen těsně přeletěl bránu. Poté se hostující Gignac prohnal kolem strážce Bonnarta, jeho následnou střelu nakonec dokázal zablokovat stoper Adriano.

Ve 31. minutě byl blízko gólu marseillský Cissé, jemuž pěkně nacentroval Fanni, ale hlavičkoval trestuhodně jen mimo. Ani domácí Adriano pak do brány nezamířil, Rémyho hlavička po pasu od Ayewa taktéž skončila jen vedle svatyně domácího brankáře Ruffiera. Poslední šanci, jak zvrátit bezbrankový stav, měl Coutadeur, hostující gólman Mandanda ale proti němu dobře zakročil.

Stejně dobře, jako Lacombe vstoupil do prvního dějství, se uvedl i v tom druhém. Tentokráte vypálil na Mandandu v rámci přímého kopu, i v tomto případě však hostující brankářská jednička OM nekapitulovala. Od té doby ale byl blízko třem bodům pouze a jen obhájce titulu. Deschampsovi hoši Monako tlačili, co to dalo.

Na Kaboreho pas na pravou si parádně naběhl Remy, ten si dobře zpracoval míč a hezky vystřelil směrem na bránu, tam ale stál neomylný Ruffier. Poslední možnost strhnout vítězství na svou stranu měl na kopačce Ayew, jenž se po rohovém kopu Cheyroua z první opřel do míče, jenže ani on neměl prostě tu správnou mušku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

2:3

Reagovat
Veselac

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele