13. kolo
14.11.2010 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

AJ Auxerre - Stade Rennes 2:1

Rennes prohrálo v Auxerre 2:1 a propadlo se tabulkou o několik míst směrem dolů. Góly začaly padat až v závěrečné dvacetiminutovce. Nejprve se trefil domácí Birsa, na jeho banku však našel odpověď hostující Ekoko. Až v 86. minutě dal výsledku konečnou podobu Quercia a vystřelil Auxerre tři body.

První velkou šanci zápasu měli domácí už v osmé minutě, ale hlavička Mignota se odrazila od břevna branky Rennes. Po půlhodině hry chtěl remízový stav změnit Pedretti, přímý kop z jeho dílny však zneškodnil gólman hostů Douchez. Těsně před poločasovým hvizdem pak musel již překonaného strážce svatyně Rennes Doucheze zastoupit Ekoko, jenž z čáry vykopával hlavičku Contouta. I přes několik dobrých příležitostí na domácí straně se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Ten zlomil až v 67. minutě domácí Birsa, který zakroutil míč přesně do levého horního růžku branky Rennes - 1:0. Odpověď hostů však byla blesková, o tři minuty později Danze našel centrem Ekoka a ten z těžké pozice vyrovnal na 1:1.

Hosty pak dvakrát podržel brankář Douchez, nejprve vychytal Sammaritana, o pár chvil později Contouta. Na střelu Quercii z 86. minuty však už byl krátký. Domácí útočník obstřelil gólmana Rennes přízemní ranou, která měla cenu tří bodů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele