10. kolo
24.10.2009 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - Montpellier HSC 3:0

Montpellier zmařil šanci dostat se po dalším zaváhání Lyonu do čela tabulky, když si připsal svou druhou porážku v sezóně. Domácí Rennes nedalo soupeři moc prostoru a díky trefám Marveauxe, Sowa a Gyana vyhrálo bezpochyby zaslouženě 3:0.

Až po dvaceti minutách hry viděli diváci první větší šanci utkání. Hostující Montaňo hezky vypálil z přímého kopu směrem mezi tři tyče, proniknutí míče do sítě ovšem zabránil gólman Douchez. Costa pak zpoza vápna také napřáhl, tentokráte však Douchez nemusel zasahovat, jelikož střela zamířila mimo branku.

Domácí ve 34. minutě skórovali a ujali se vedení, aniž by do té doby hráli bůh ví jak dobrý fotbal. Leroyův pas našel na pravé straně Marveauxe, ten se následně zbavil strážce Spahiče a fantastickou střelou levačkou vymetl pavouky na vzdálenější šibenici. O dvě minuty později zase Gyan našel centrem hladového a nažhaveného Marveauxe, ten však tentokráte v koncovce selhal.

A jak aktivně Rennes zakončilo první půli, tak ještě aktivněji, dokonce s gólovým podtextem, vstoupilo do té druhé. Sow totiž v 50. minutě hezky tečoval střelu Leroye přesně do sítě. Velmi dobře hrající Leroy se ovšem musel o pět minut později poroučet kvůli zranění ze hřiště.

Montpellier se mohl vrátit do hry čtvrthodinu před koncem. Rennes nezachytilo centr Montaňa, jenže Lacombe nabídnuté příležitosti nevyužil a trestuhodně přestřelil. Montaňo to zkoušel ještě jednou z přímého kopu, v 90. minutě dokázal Camara obejít brankáře Doucheze, ale jeho střela našla jen boční síť.

A tak v nastaveném čase přidal ještě třetí branku domácích Gyan, jenž obešel dva protihráče a pravačkou se trefil tak, že si domácí gólman Jourdren ani nemohl sáhnout na míč.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele