14. kolo
21.11.2009 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - Le Mans UC 72 2:1

Le Mans se podařilo v Rennes v 55. minutě zásluhou Lamaha vyrovnat na 1:1, po celý zápas lepší Rennes ale nakonec přece jenom zaslouženě zvítězilo. V 81. minutě rozvlni síť Gyan a dokonal konečnou výhru 2:1.

První šanci utkání měl sice na kopačce hostující Dossevi, jehož střelu brankář Douchez polapil, domácí však vstřelili o pár chvil později první branku utkání. V desáté minutě nezachytil centr z rohového kopu od Marveauxe brankář Ovono a Mangane doklepl míč do prázdné sítě.

Rennes následně většině času hry dominovalo, Marveaux mohl zvýšit vedení, ale jeho hlavička zamířila vedle tyče, s tou od Sowa si poradil gólman Ovono. Na druhé straně zahrozil jen svým tvrdým pokusem Cerman, ke konci poločasu ale mohlo Le Mans znovu inkasovat, kdyby si Ovono neporadil se střelou Sowa.

Do té doby lepší domácí ovšem deset minut po přestávce pouze remizovali. Le Tallec vyslal centrem do gólovky Lamaha a belgický snajpr skvělou střelou vyrovnal. Le Mans se dokonce mohlo ujmout vedení, ovšem střela Herolda Goulona letěla jen mimo.

Rennes se dočkalo další branky, teď už definitivně vítězné, deset minut před koncem. Bangoura nahrál Gyanovi, jenž posunul svůj tým do středu tabulky.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele