4. kolo
29.08.2009 19:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

RC Lens - Stade Rennes 2:2

Vyrovnaný souboj skončil spravedlivou remízou 2:2. Na obou stranách padly dvě červené karty a oba celky rovněž vsítily dvě branky. Bod Rennes zachraňoval ghanský forvard Asamoah Gyan až v poslední minutě utkání. Lens už potřetí v řadě neprohrálo a překvapivě se jako nováček ligy drží v popředí tabulky.

Pro hosty nemohl zápas začít snad ani lépe, už ve čtvrté minutě vstřelili úvodní gól. Rennes, konkrétně Fanni, potrestal díru v defenzívě, nacentroval na skórujícího Bangouru, jenž na nic nečekal a rozvlnil síť. Tlak hostů pokračoval a Gyan střílel nebezpečně mimo, potom dokonce rozezvučel břevno.

Po sedmnácti minutách bylo srovnáno. Hansson fauloval ve vápně Jemau a z nařízené penalty vyrovnal Demont. Eduardo chtěl přidat o pár chvilek další branku do sbírky Lens, na druhé straně byl však pořád při chuti Gyan. Tak tak, že ho domácí do půle nakonec ubránili.

Lens postihla pět minut po přestávce velká nepříjemnost. Stále se zlepšující Rennes se hnalo ke třem bodům a on hrál dokonce o jednoho muže v poli méně. Druhou žlutou kartu totiž obdržel obránce Marco Ramos. Paradoxně to domácím pomohlo k větší ofenzivní aktivitě, Jemaaovu hlavičku musel krýt až brankář Douchez.

Počet hráčů se na hřišti srovnal dvacet minut před koncem, jelikož šel hostující M’Vila po obdržené červené kartě rovněž pod sprchy. Tři minuty na to se Lens dostalo do vedení. Dumont nacentroval na Jemaau, jenž se na bližší tyči hlavou nemýlil. Rennes si přesto odvezlo zasloužený bod, když v 90. minutě utkání předložil míč Hansson pro Gyana, který zkušeně srovnal na konečných 2:2.

Autor: Patrik Sandev / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele