34. kolo
24.04.2010 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Stade Rennes 1:1

Poslední utkání sobotního programu Ligue 1 mezi PSG a Rennes skončilo remízou 1:1. Hosty poslal ve 32. minutě do vedení Leroy. Na jeho branku ale odpověděl po hodině hry Hoarau.

Do první šance zápasu se dostal pařížský Sessegnon, ale jeho pokus mířil vedle branky Rennes. Hosté se mohli prosadit o chvíli později, ale Marveaux z přímého kopu poslal míč nad domácí branku. Po půlhodině hry se skóre utkání už změnilo, Briand našel přihrávkou Leroye a ten střelou ke vzdálenější tyči poslal Rennes do vedení. O pár minut později mohl vyrovnat Hoarau, avšak jeho ránu zneškodnil gólman hostů Douchez.

Hned první šance druhého poločasu skončila vyrovnávacím gólem. Do pokutového území poslal centr Jallet a na tento míč si naskočil Hoarau, který prudkou hlavičkou nedal gólmanovi Douchezovi žádnou šanci - 1:1.

V poslední fázi zápasu mohly vedení na svou stranu strhnout obě mužstva, více příležitostí si ale vytvořilo PSG.

Deset minut před koncem zápasu trefil břevno Apoulovy branky hostující Mangane, poté však mělo PSG hned několik možností skórovat. Domácí si v závěrečných minutách vybrali pořádnou porci smůly, hned třikrát totiž trefili břevno. Svoje šance postupně zahodil Luyindula, který tvrdou ranou trefil již zmiňované břevno. O moc úspěšnější nebyl za chvíli ani Erdinç, jehož hlavička také skončila na horní tyči Rennes. Těsně před závěrečným hvizdem se k hlavičce po centru Sessegnona dostal Hoarau, ale i ten mohl sledovat, jak se jeho pokus odráží od břevna. Zápas tak ke smůle domácího celku skončil remízou 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele