26. kolo
28.02.2010 21:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Olympique Marseille 0:3

Zcela jasný průběh měl šlágr 26. kola Ligue 1, v němž PSG vysoko prohrálo Marseille. Po čtvrthodině hry otevřel skóre Ben Arfa, na začátku druhé půle na rozdíl dvou branek zvyšoval Lucho González. Definitivní tečku za utkáním udělal dvacet minut před závěrečným hvizdem Cheyrou.

Skóre se měnilo už po patnácti minutách. Hosté zahrávali volný kop, Bonnart poslal míč na hlavu Cheyroua. Hlavičkový souboj mezi ním a obráncem Camarou však skončil nerozhodně, balón se však odrazil k Ben Arfovi, který si jej zpracoval a přesnou ranou k tyči poprvé zmrazil fanoušky PSG.

Domácí mohli vzápětí vyrovnat, ale volej z kopačky Erdinga dokázal brankář Mandanda zlikvidovat. V závěru poločasu ale mohli druhou branku přidat hosté. K rozehrání standardní situace se opět postavil Bonnart, tentokrát ale hlavičkoval Heinze. Jeho pokus však dokázal gólman Edel zneškodnit.

Druhý poločas přinesl druhý gól v síti Pařížanů. Svůj podíl viny na něm nese gólman Edel, který Heinzeho centr vyrazil přesně do míst, kde stál Lucho González a ten jej bez rozpaků poslal do sítě - 0:2.

Dvacet minut před koncem bylo jasné, který tým bude králem večera. Třetí gól do sítě PSG přidal Cheyrou a tato branka vyvolala velký neklid mezi domácími fanoušky, kteří se s vysokou prohrou nedokázali smířit. Zápas byl na několik minut přerušen. Po chvíli se ale opět pokračovalo.

Pařížané se v závěru snažili vstřelit alespoň čestnou branku, ale to se jim nepovedlo a Marseille si tak odváží tři body za vítězství 3:0.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jedna z mála reportáží s kterou jsem i jako skálopevný příznivec PSG spokojen ...nicméně s tim přerušením je to poněkud přehnané...fans vhodily na trávník světlici a rozhodčí zareagoval přerušením cca na 20 sekund tedy po dobu kdy ochranka odnášela světlici z povrchu hřiště ...každpopádně obějktivita reportu je nesrovnatelná zejména s pí. Kroupovou ....

Reagovat
onze

Slovo sklamenie po tejto prehre je velmi, ale velmi slabe. Ale aj tak ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
božský John

No, já jsem spokojen...

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho sem se nesnížil na úroveň křupana, tak pro jednou: chcípni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele