6. kolo
19.09.2009 21:00 CET
4 : 2
(3:0)

Reportáž

Olympique Marseille - Montpellier HSC 4:2

Marseille se minimálně do neděle dostala na druhé místo. Doma nad nováčkem ligy Montpellierem vedla 4:0 a během prvních padesáti minut si udělala dostatečný náskok. Hosté zásluhou Belhandy a Camary snížili na konečných 4:2, k bodům to však samozřejmě nevedlo.

Ačkoli mužstvo kouče Didiera Deschampse prohrálo v Lize mistrů doma s AC Milán, na svůj neúspěch rychle zapomnělo a v Ligue 1 si bez problému poradilo s Montpellierem, jenž zažil první porážku v sezóně. Rozhodujícím okamžikem zápasu byla pasáž mezi 30. a 38. minutou, kdy se postupně trefili Lucho González, Niang a Cissé.

Přitom v 17. minutě mohli jít do vedení hosté, jenže Montaňova hlavička po centru od Costy mířila jen o centimetry mimo. Po půlhodině hry domácí Niang našel centrem zleva ve vápně spoluhráče Lucha Gonzálese a ten bez problému skóroval, poté marseillský kapitán prošel kolem tří svých strážců a levačkou zvýšil na 2:0. Ještě do poločasu rozvlnil síť Cissé a OM tak vedl pohodlně 3:0.

Když Diawara v 50. minutě přidal čtvrtý gól, vypadalo to, že si Montpellier odveze ošklivý výsledek. Alespoň mu vyšla poslední dvacetiminutovka, ve které se trefil po skvělé práci Costy z blízkosti Belhanda a po ruce Cisséhgo a nařízené penaltě zkorigoval na 4:2 Camara.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele