2. kolo
16.08.2009 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Marseille - Lille OSC 1:0

Ani v azylu na stadionu v Montpellier Marseille nezaváhala a zařadila se po bok Bordeaux a Nancy k týmům, jež mají po dvou kolech plný počet bodů. V zápase proti Lille rozhodla jen jedna trefa Brandaa už z 11. minuty. Zdá se, že Lille to bez Bastose, který v létě odešel do Lyonu, příliš nejde. Zatím na svém kontě nemá ani bod.

Brandao mohl otevřít skóre už ve čtvrté minutě, když na něj dobře nacentroval Abriel, ale jeho volej levačkou zamířila jen vedle. Brazilcovi se pak přece jenom podařilo vypálit směrem na gólmana Butelleho, jenž byl od začátku pod solidním tlakem. A už v 11. minutě mu podlehl. Sice se snažil lapnout míč ze vzduchu po rohovém kopu Ben Arfy, jenže na něj si ještě před ním naskočil hlavou Brandao a pohodlně zavěsil.

Domácí Cheyrou vypálil po hodině hry skvělou volej, Butelle jeho střelu kryl. Lille v prvním poločase vůbec nic nepředvedlo a domácího gólmana Mandandu ani neohrozilo. Po přestávce přece přišel první náznak šance. Balmont poslal milimetrový pas na Cabayeho, jenže ten nakonec střílel jen mimo. Ani spoluhráč Obraniak nemířil přesně.

V 65. minutě obdržel červenou kartu po druhé žluté kartě Debuchy, jemuž se dvakrát nevyplatil faul na kapitána Marseille Nianga, a Dogy už tak prakticky nemohli počítat s vyrovnáním. Olympique jako zkušené mužstvo mohlo třeba Taiwem nebo střídajícím Koném ještě zvýšit, jinak si však výsledek pohlídalo. Jediným okamžikem, kdy mu zatrnulo, bylo v 84. minutě, kdy však Hazardův velmi nebezpečný pokus vychytil skvěle Mandanda.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vzhledem k tomu ze se to bude hrat na neutralni pude.muj tip 1:1 i kdyz jsou marseille favority

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele