8. kolo
04.10.2009 21:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Olympique Marseille - AS Monaco 1:2

Velkým překvapením skončil souboj mezi Marseille a knížecím klubem z Monaka. Už po poločase vedli hosté 2:0, domácí výběr stačil čtyři minuty před koncem jen snížit na konečných 2:1. Velkou zásluhu na vítězství má gólman Monaka Ruffier, který předvedl několik fantastických zákroků a rozhodl o tom, že tři body poputují do Monaka.

Hosté se vedení ujali ve 20. minutě, Nené zahrával z hranice pokutového území přímý kop, který byl navíc tečován domácí zdí a míč skončil za zády bezmocného Mandandy. Tři minuty před poločasovým hvizdem vyslal Alonso milimetrovou přihrávkou do brejku Parka, který utekl dvěma obráncům a střelou pod padajícím Mandandou podruhé šokoval domácí diváky - 0:2.

Druhý poločas patřil jednoznačně gólmanovi hostů Ruffierovi, který svými zákroky přiváděl domácí fotbalisty doslova k šílenství. Nejprve si poradil se střelou Ben Arfy, po hodině hry stálo na jeho straně i štěstí, protože rána z kopačky Cheyroua se zastavila na břevnu knížecí branky. O pár chvil později Ruffier čaroval při hlavičce M'Bia a následně zlikvidoval přízemní střelu aktivního Cheyroua.

Marseille nakonec Ruffiera překonala, v 86. minutě se sám před monackým brankářem objevil Niang a přízemní střelou snížil na 1:2. Domácí mohli v závěru utkání i vyrovnat, to by ale v brance nemohl stát Ruffier, který si v závěrečných momentech hry poradil se střelou Diawary.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

20 minuta 0:1 Nene

Reagovat
smazaný uživatel

42 minuta 0:2 Chu, Young Park

Reagovat
smazaný uživatel

POLOČAS 0 - 2

Reagovat
smazaný uživatel

a je to doma :-) ASM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele