21. kolo
19.01.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Stade Rennes 0:0

Bezbrankovou remízu viděli diváci v předehrávce 21. kola nejvyšší francouzské soutěže. Hosté z Rennes tak budou čekat na první letošní ligovou výhru minimálně do dalšího víkendu.

V první vážnější šanci utkání se objevil domácí Payet, ale jeho rána z dobré pozice si to namířila pouze do rukavic gólmana Doucheze. Po dvaceti minutách hry se poprvé zaskvěl gólman St. Etienne Janot, jenž výtečným zákrokem zlikvidoval hlavičku Manganeho. O pět minut později se na domácí branku řítil zcela osamocený Marveaux, ale jeho přízemní střela mířila pouze do levé tyče. St. Etienne zahrozilo těsně před přestávkou, ale volej z dílny Mirallase si cestu mezi tři tyče nenašel.

Domácí brankář předvedl další výborný zákrok hned v úvodu druhé půle, kdy si poradil s prudkou ránou Sowa. S ubíhajícím časem to ale začali být domácí, kdo začal přebírat režii hry a vytvořili si dvě více než slibné šance.

Nejprve z přímého kopu zahrozil N'Daw, největší příležitost St. Etienne však přišla minutu před koncem utkání. Střídající Sako našel centrovaným míčem Sanoga, který ve výborné pozici vystřelil, jeho pokus byl však zmařen výborným reflexivním zákrokem ze strany gólmana Doucheze.

V úterní večer tak na hřišti kralovali brankáři a úvodní zápas 21. kola Ligue 1 skončil bez branek.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele