26. kolo
27.02.2010 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Tragédie Boulogne pokračuje, prohrálo i v Monaku

Tragédie. V hlavní roli: Boulogne. Ano, nováček soutěže své fanoušky opravdu příliš netěší. Znovu prohrál, raději si ani nepřipomínat, kdy se naposledy hráči USBCA radovali ze tří bodů. Tentokrát je porazilo Monako, jehož jedinou branku vstřelil krátce před koncem prvního poločasu Ouwu Maazou.

Monako tak konečně napravilo špatné výkony a výsledky z minulých ligových kol. Třikrát v řadě totiž prohrálo. Díky plnému bodovému zisku ale nyní knížecí klub možná opět může začít pomýšlet na pohárovou Evropu. Ze sedmého místa ztrácí pouze pět bodů. Naopak Boulogne nevyhrálo již pojedenácté v řadě a začíná to s ním být ještě vážnější. Na poslední Grenoble má nyní náskok pouhých tří bodů.

Chvíli po zahájení zápasu mířil kousek nad branku domácí Sebastien Puygrenier, jemuž na šanci přihrával z rohového kopu Nene. Byl to ale falešný poplach v obraně Boulogne, hosté totiž od této chvíle převzali iniciativu a byli lepším týmem. Frederic Da Rocha svůj projektil vypustil pouze pár centimetrů nad Ruffierovo břevno.

Skvěle zahraný přímý kop v podání Alexandra Cuviliera zase musel skvělým zákrokem polapit sám. Jak se ale blížil konec poločasu, dostávali se domácí čím dál častěji do zakončení. Nakonec vše vyústilo v úvodní branku zápasu. Alejandro Alonso svým centrem na vedlejší tyč objevil nestřeženého Maazoua, který se trefil znovu. Jean-Francois Bedenik byl bez šance. Nigerský útočník má na svém kontě již tři branky v dresu Monaka.

Boulogne ukázalo zkraje druhého poločasu pěknou protiakci. Da Rocha z dvaceti metrů napálil míč, Ruffier si s ním ale opět poradil. Za pomoci skvělého zákroku. Ještě blíže vyrovnání se hosté objevili po pár minutách. Cuvilier svým rohovým kopem našel hlavu Laurenta Agouaziho. Bohužel pro něj ale míč skončil pouze na břevnu.

Hosté se dále tlačili do ofenzivy. Ovidi Karuru z dvanácti metrů pořádně protáhl Ruffiera. Na druhé straně se opět připomněli domácí, kdo jiný to mohl být než Nene. Jeho přímý kop ale do branky nevlétl, před svou cestou mimo hrací plochu se ale ještě otřel o jednu z tyček. Poslední šanci USBCA spálil Johan Ramare, z dvaceti metrů napálil znovu pouze Ruffiera a domácí mohli možná trochu nezaslouženě slavit.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele