35. kolo
27.04.2010 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - Le Mans UC 72 1:1

Už jen minimální šanci na záchranu mají fotbalisté Le Mans po úterní remíze na hřišti Monaka. Hosté se sice po deseti minutách hry ujali zásluhou Dosseviho vedení, ve 48. minutě ale na konečných 1:1 vyrovnal Maazou. Monako mohlo i zvítězit, ale po hodině hry Nené zahodil penaltu.

První šance utkání dostala hned v zápětí nálepku gólová. Bouhours poslal v desáté minutě z rohu pokutového území přízemní centr do šestnáctky Monaka. Tam si za obranu naběhl Dossevi a pohodlně doklepl míč do sítě. Druhý gól mohl přidat Lamah, ale prudkou ranou trefil pouze břevno knížecí branky. Domácí poprvé vážněji zahrozili těsně před poločasem, kdy těsně nad střílel Pino.

Vyrovnávací branku přinesla třetí minuta druhého poločasu. Pino se jednoduše zbavil dvou obránců Le Mans a nadýchaným obloučkem vybídl ke skórování Maazoua. Ten nabídku neodmítl a ve skluzu dopravil míč do sítě. O osudu utkání mohl po hodině hry rozhodnout Nené, který po Paulově ruce kopal penaltu. Jeho pokus ale zlikvidoval gólman hostů Ovono.

Strážce hostující svatyně v samotném závěru vychytal i pokusy Neného a následně i střídajícího Sagba a pomohl tak Le Mans vybojovat bod za remízu 1:1. Ten ale hostům pravděpodobně na záchranu stačit nebude.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele