10. kolo
25.10.2008 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - AS Monaco 0:0

Žádnou branku neviděli diváci v Toulouse, jejich tým pouze remizoval s Monakem 0:0. Domácí tým "se odmítl" přiblížit Lyonu na rozdíl jednoho bodu a v tabulce zůstává na pátém místě.

Hned v první minutě se do slibné šance dostal Gignac, ale s jeho střelou si brankář hostů Ruffier věděl rady. Ten musel být ve střehu i po půlhodině hry, když po standardní situaci nebezpečně hlavičkoval Cetto. Deset minut před poločasovým hvizdem střílel Sissoko, ale ani on nedokázal překonat muže v brance Monaka.

I v druhé půli byli domácí aktivnějším týmem, ale na brankáře soupeře si nepřišli. I v druhé půli dokázal Ruffier vychytat několik slibných šancí Toulouse. Hosté přesto hosté strhnout vítězství na svou stranu. Pár minut před koncem Nimani nebezpečně vystřelil, ale domácí gólman jeho střelu zneškodnil. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele