31. kolo
11.04.2009 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - AS Saint-Étienne 1:0

Pěkný zápas s několika dobrými šancemi skončilo ve prospěch domácí mužstva Stade Rennes. Jedinou trefu proti dobře hrajícímu týmu sestupem ohroženého St. Étienne zařídil v 50. minutě hlavou Romain Danze. Velkým problémem hostů tak stále zůstává střílení branek. Z posledních čtyřech utkání dali pouze jednu.

Ze začátku působilo živějším dojmem St. Étienne. A v 19. minutě varovalo nicotné Rennes nastřelené břevno, které orazítkoval pravačkou z voleje Dabo. Domácí se přece jenom probrali a brankář Janot musel být ostražitý proti přízemnímu pokusu Sowa. Na druhé straně se Douchez vytáhl proti střele Ilana. Ve 33. minutě namazal domácí Danze spoluhráčovi Leroyovi, jenže jeho pokus zamířil vedle. Šance střídaly jedna druhou. Hostující Mirallas zahrozil a Douchez musel jeho ránu vyrazit, záložník Rennes Olivier Thomert jen těsně minul.

Pět minut po přestávce udeřili domácí. Sow našel po úniku po levé straně u vzdálenější tyče centrem Danzeho, který hlavičku usměrnil do protipohybu gólmana Janota. St. Étienne se mocně snažilo o vyrovnání, jenže proti byl zase Douchez. Stopku vystavil včas Machadovi i Mirallasovi. Nakonec mohlo Rennes ještě zvýšit svůj náskok, ale Danzeho lob nakonec se štěstím zlikvidoval gólman Janot. Lacombeho hoši si upevnili svou sedmou přičku, zatímco soupeř zůstává v sestupovém pásmu na předposlední.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele