7. kolo
27.09.2008 19:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

SM Caen - FC Nantes 3:0

Caen díky třem brankám z prvního poločasu rozhodlo o svém vítězství nad oslabeným Nantes, které tak zůstává na předposledním místě.

Prakticky po půl hodině hry bylo rozhodnuto. Hostující kouč Elie Baup, jenž postrádal sedm hráčů základní sestavy, už poté s výsledkem zkrátka nic neudělal. Caen pokračuje v hodně solidních výkonech a zaslouženě mu patří překvapivá čtvrtá příčka.

Domácí měli fantastický start do utkání. Už ve druhé minutě zužitkoval skvělý pas Savidan, který nekompromisní ranou nedal gólmanovi Alonzovi šanci. Za osm minut to bylo už 2:0. Anthony Deroin poslal míč na vzdálenější tyč Benu Khalfallahovi, jenž z blízkosti náskok Caen zvýšil. Za několik okamžiků mohl Ben Khalfallah zvýšit, tentokráte se však dobře představil Alonzo.

Ve 31. minutě dokonali domácí zkázu. Nivetovi vrátil míč autor první branky Savidan a francouzský útočník potřetí skóroval za bezmocného brankáře Nantes. Caen dominovalo i ve druhé půli a spálilo i několik tutovek. Za dobrou příležitost ke skórování u hostů můžeme považovat střelu Marevala, která jen těsně minula tyč.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

klasnic vstreli gol 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele