11. kolo
29.10.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Toulouse FC 0:1

Toulouse i nadále překvapuje celou francouzskou ligu. V 11 kole totiž dokázalo urvat tři body na horké půdě favorizovaného Paris Saint-Germain a v tabulce se posunulo už na 3 příčku za Lyon a Bordeaux. PSG se po nepříjemné porážce propadlo na 8. místo. Jediný gól utkání padl v 65. minutě a do vlastní sítě si ho dal nešťastně domácí Zoumana Camara.

Očekávané střetnutí moc zajímavou podívanou nenabídlo. Více ze hry měli přeci jen domácí, kteří ale zůstali bez bodu. První šance přišla v 10. minutě. Po křížné přihrávce od Pancrateho střílel Jerome Rothen. Gólman Carrasso byl na svém místě a ránu zneškodnil. Komplikace pro PSG přišla o pět minut později. Fabrice Pancrate se zranil a musel být nahrazen Ludovicem Giulym. Právě Giuly o sobě dal vědět ve 36. minutě. Jeho dalekonosná rána skončila jen těsně vedle pravé tyče Carrassovi brány. Do konce půle se už nic zajímavého nestalo a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Ihned na začátku druhé půle o sobě dali vědět také hosté. Z hranice pokutového území tvrdě vypálil po zemi Gignac, ale Landreau si na jeho střelu počkal a lehce zneškodnil. Na druhé straně zkoušel podobnou ranou štěstí Sessegnon, ale se stejným neúspěchem. Klíčový moment utkání přišel v 65. Minutě. Po nepříjemném závaru před domácí brankou si míč nešťastně srazil do vlastní sítě Camara – 0:1.

Domácí se usilovně snažili vyrovnat, ale všechny pokusy skončily buď před pokutovým územím soupeře, a nebo je zneškodnil gólman Carrasso. Paris Saint-Germain tak po výhře na hřišti Marseille opustila euforie po nepříjemné domácí prohře. Naproti tomu Toulouse získalo velmi cenné tři body a v tabulce útočí na nejvyšší příčky.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to jsem teda nečekal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele