15. kolo
23.11.2008 21:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Olympique Marseille - Lille OSC 2:2

Fotbalisté Marseille zachraňovali bod za remízu 2:2 až v posledních momentech zápasu. Hosté z Lille vedli už v poločase o dvě branky, domácí tým v první minutě druhé půle snížil a vyrovnávací branku vstřelil v 91. minutě střídající Zenden.

Hosté vstoupili do zápasu velmi dobře, už ve druhé minutě musel Mandanda zasahovat proti dalekonosné střele Hazarda. O devět minut později se hráči Lille dočkali vedoucího gólu, Rami využil nedůraznost obrany Marseille a prostřelil brankáře Mandandu. Po půlhodině hry mohl vyrovnat Niang, ale jeho střela z třiceti metrů se zastavila o tyč branky Lille. Ve 37. minutě hosté vedli už o dva góly, Mandanda vyrazil tvrdou střelu Debuchyho, která těsně před brankářem zaplavala pouze před sebe, míč nedokázala domácí obrana odvrátit do bezpečí, čehož využil Bastos a zajistil Lille poločasové vedení 2:0.

Odpověď Marseille na sebe nenechala dlouho čekat, hned ve 46. minutě snižoval Samassa. V dalším průběhu zápasu měli domácí velkou šanci na vyrovnání, střela Cheyroua ale skončila v rukavicích gólmana Malickiho. Rozuzlení přinesla až první minuta nastavení, střídající Zenden zahrával přímý kop, který přesně zapadl k levé tyči branky Lille a "za minutu dvanáct" tak zachránil Marseille bod.

Marseille "odmítla" jít na druhé místo tabulky, se ztrátou šesti bodů na vedoucí Lyon se nachází na třetí příčce, hosté z Lille jsou osmí.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele