12. kolo
01.11.2008 21:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Olympique Marseille - AS Saint-Étienne 3:1

Pohodlné vítězství 3:1 si na své konto připsali fotbalisté Marseille, když porazili St. Etienne 3:1. Na první branku Cheyroua dokázali hosté ještě zareagovat díky Gomisovi, pak se ale v dresu Marseille prosadili Ben Arfa s Taiwem a o zisku tří bodů bylo rozhodnuto.

Skóre utkání otevřel Cheyrou, který prudkou hlavičkou po Ben Arfově rohu nedal Janotovi v brance St. Etienne žádnou šanci. Vedení domácím ale nevydrželo ani minutu, Payet utekl obraně Marseille, předložil míč Gomisovi, který povedenou střelou překvapil i gólmana Mandandu a srovnal na 1:1. Poločasové vedení na svou stranu strhli hráči Marseille. Brankář Janot fauloval v pokutovém území Koného a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Ben Arfa.

Třetí gól padl dvacet minut před koncem utkání, rohový kop zahrával Ben Arfa, jeho střílený centr našel Taiwa a ten z bezprostřední blízkosti propálil gólmana hostů.

Mužem zápasu se stal Ben Arfa, který si kromě jedné vstřelené branky připsal na své konto i dvě přesné gólové přihrávky.

Hosté v Marseille moc fotbalové krásy nepředvedli a nechali domácí bez problému dokráčet za šestým vítězstvím v této sezóně. Naopak právě fotbalisté St. Etienne se ještě více přiblížili sestupovému pásmu.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

marseille potřebuje nakopnout a v tomhle zápase se to povede 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele