6. kolo
21.09.2008 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Marseille - AS Monaco 0:0

Marseille nedokázala na svém hřišti vstřelit gól, uhrála pouze bezbrankovou remízu s Monakem a na vedoucí Lyon už ztrácí čtyři body.

Domácí byli po celý zápas lepším týmem, jen poměr střel byl 22:4 ve prospěch Marseille. Hosté z Monaka za celý zápas nevystřelili na branku, přesto si odvážejí bod. Domácí srazila velmi nepřesná koncovka a také výborný gólman Monaka Ruffier, který svými zákroky výrazně podržel knížecí klub.

První šanci měl na kopačkách Kone, ale s jeho střelou si brankář Monaka poradil. Hosté v první půli ohrozili branku jen jedinkrát, Meriemův pokus však mířil mimo tři tyče. Závěr poločasu přinesl závar před brankou Monaka, ale z toho souboje jako vítěz vyšel opět gólman Ruffier.

Druhý poločas přinesl dvě výrazné šance Nianga, ale ten ani jedenkrát neuspěl. Dobývání monacké branky vyvrcholilo v posledních minutách zápasu, nejblíže gólu byl Zubar, jeho pokus zlikvidovala na poslední chvíli obrana hostů. Diváci tak v chladném nedělním večeru branku neviděli.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 OLYMPIQUE DE MARSEILLE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

3-2

Reagovat
smazaný uživatel

marseille vyhraje 2-0

Reagovat
božský John

No M´Bami se mi tam vubec nelibi a podle toho co rika Eric tak nam to solidne zazdil...Zubar..jó sice fauloval Babela ale stane se....takze bych zalohu,potazmo utok poskladal takto: def.zaloznici:: Cana,Cheyrou-of:Ziani,Kone(za predpokladu ze nebude hrat HAtem-nemam zpravy o tom jestli bude hrat),Valbuena-a na hrotu Mamadou Niang...vysledek 3:1 pro nas...sice bych si pral cisty konto,tak ale musim rict ze ted nase obrana uplne neprostupna neni a na potvrou zkusenej Rodriguez nemuze hrat....

Reagovat
smazaný uživatel

pánové MONACO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele