1. kolo
10.08.2008 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Lyonnais - Toulouse FC 3:0

Nikoho na pochybách nenechali fotbalisté Lyonu, kteří v prvním kole rozdílem třídy porazili Toulouse 3:0. O první branku se postarala nová posila týmu – Kamerunec Makoun. Další dvě branky přidal loňský král střelců Benzema.

Domácí vstoupili do utkání ve velkém stylu a hned po dvanácti minutách se ujali vedení. Juninho "posadil" svůj přímý kop na hlavu Makouna, který otevřel skóre utkání. Hosté se jen těžko prosazovali přes dobře organizovanou obranu Lyonu. Jedinou dobrou příležitost ke skórování měli hosté po půlhodině hry, ale Gignacova střela si cestu do branky nenašla.

V druhém poločase hřišti kraloval jen jeden fotbalista – Karim Benzema. Ten nejprve po hodině hry využil přesné přihrávky Govoua a střelil svůj první gól v letošním ročníku Ligue 1. Neuběhlo ani sedm minut a Benzema se radoval podruhé. Hlavička Boumsogna sice v síti neskončila, ale k dorážce se dostal již zmiňovaný Benzema a druhou trefou v utkání potvrdil pověst kanonýra. Lyon tak vykročil za obhajobou titulu správnou nohou.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasne vyhraje lyon 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že nehrál baroš

Reagovat
smazaný uživatel

škoda pro Toulouse ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele