7. kolo
27.09.2008 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Olympique Marseille 1:1

Pouze deset minut by stačilo divákovi, který by chtěl vidět vše důležité v zápase mezi Le Mans a Marseille. Hosté se prosadili v sedmé minutě zásluhou Ben Arfy, domácí tým odpověděl hned za tři minuty brankou Helstada. Poté již gól nepadl a oba týmy se rozloučily dělbou bodů.

Hosté se do šance dostali už po čtyřech minutách, Niang ale domácího gólmana nepřekonal. Úspěšnější byl až o pár chvi Ben Arfa, který jako nůž máslem prošel obranou domácích a z těsné blízkosti překonal Peleho v domácí svatyni. Fotbalisté Le Mans ale nesložili zbraně a za necelé tři minuty našli na gól Marseille odpověď. Míč se po ose Bonnart – Le Tallec dostal až k Helstadovi, který srovnal skóre utkání. Do konce poločasu se objevila jedna vážnější šance na každé straně, ale ani jedna z nich gólovou trefu nepřinesla.

Ve druhém poločase se hra přelévala ze strany na stranu. Po hodině se dostal do šance marseillský Ben Arfa, hned po něm z protiútoku tvrdě pálil domácí Cana. Strhnout vítězství na stranu Le Mans mohl střídající Maiga, ale jeho pokus Mandanda s pomocí tyče dokázal zlikvidovat. Na konci zápasu ještě zahrozil hostující Zenden z přímého kopu, ale brankář domácích si s jeho střelou věděl rady. Na remízovém skóre 1:1 se tak do konce utkání už nic nezměnilo.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

marseille vyhraje 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele