13. kolo
08.11.2008 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Nantes - Toulouse FC 1:1

Utkání nováčka z Nantes a Toulouse vítězě nenašlo. Vše podstatné se odehrálo během prvních dvaceti minut. Domácí poslal do vedení ve čtvrté minutě hry Moullec, v 19. minutě se naopak trefil hostující Gignac a stanovil skóre na konečných 1:1.

Začátek utkání se domácím povedl, Da Rocha našel přesným centrem Moulleca, který hlavičkou dokázal usměrnit míč do sítě. Hosté se ale nevzdali a vyrovnávací branky se dočkali hned za čtvrthodinu. Nebezpečnou střelu Sirieixe vyrazil gólman Alonzo pouze před sebe, míč se odrazil k Gignacovi, který chladnokrevně vrátil balón do branky. V dalším průběhu hry byli lepším týmem domácí, ale nedokázali přetavit několik dobrých šancí v góly. Hlavička Bekamenga mířila těsně vedle tyče a ani poslední vyložená šance Nantes ze 79. minuty brankou neskončila. Střídajícímu Keserovi povedený přímý kop zneškodnil gólman Toulouse.

Remíza Nantes příliš nepomohla, tým se stále nachází jen těsně nad sestupovým pásmem. Hosté z Toulouse klesli v tabulce o jednu příčku, nyní jsou na pátém místě. To se ale ještě může změnit po nedělních zápasech, kdy svá utkání hrají soupeři, kteří jsou v těsném závěsu za Toulouse.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele