15. kolo
22.11.2008 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - Toulouse FC 1:0

Jediná branka ze 75. minuty rozhodla o třech bodech ve prospěch domácího Lorientu, šťastným střelcem byl Gameiro. Hosté se díky prohře propadli na sedmou příčku tabulky, Lorient je dvanáctý.

Lorient zahrozil po sedmi minutách hry, Varihuův pokus vyrazil gólman Carrasso do bezpečí. Poté se hrálo převážně ve středu hřiště a další branková příležitost, tentokrát na straně Toulouse, přišla až po půlhodině hry. Mathieuova hlavička si ale cestu do sítě nenašla. O několik chvil později se zkoušel prosadit Gignac, ale Lorient podržel gólman Audard.

Druhý poločas byl ve znamení rostoucího tlaku ze strany Toulouse, hosty ale přiváděl k šílenství bravurními zákroky domácí brankář Audard. Zuby si na něm postupně vylámali Didot, Ebondo a Capoue. Neproměněné brankové příležitosti se hostům vymstily. V 75. minutě podnikli domácí rychlý výpad do obrany Toulouse, míče se chopil Gameiro a pohotovou ranou prostřelil gólmana Carrassa. Tato branka, jak se později ukázalo, měla hodnotu tří bodů.

Hosté nedokázali v utkání využít několik dobrých příležitostí a sami se tak připravili o možný bodový zisk. Velkou zásluhu na vítězství domácích má i gólman Audard, který předvedl několik povedených zákroků.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele