38. kolo
17.05.2008 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Toulouse FC - Valenciennes FC 2:1

Toulouse "uteklo hrobníkovi z lopaty" až v posledním kole Ligue 1, kdy s vypětím všech sil dokázalo porazit 2:1 Valenciennes.

Do utkání vstoupili domácí víc než dobře, už v páté minutě svítilo na ukazateli skóre 1:0. Mathieu využil přesné Battleseho přihrávky a tvrdou střelou propálil brankáře hostů. Vedení vydrželo Toulouse až do 38. minuty, z ojedinělé akce se gólově prosadil Audel, který tváří v tvář domácímu gólmanovi zachoval chladnou hlavu a střelou ke vzdálenější tyči vyrovnal. První čtvrthodinka druhé půle patří hostům, kteří si vytvořili několik "pološancí", branku Doucheze ale výrazně neohrozili.

Záchranu v soutěži znamenala branka Sirieixe ze 75. minuty utkání. Arache přihrál Sirieixovi a ten střelou podél gólmana upravil na 2:1. O velkém štěstí a dobře postavených tyčích mohou mluvit fotbalisté Toulouse. Střela obránce hostů Matera z 80. minuty skončila pouze na levé tyči domácí svatyně. Toulouse už ale do konce zápasu vedení udrželo a v konečné tabulce obsadilo první nesestupové 17. místo. Hosté z Valenciennes skončili na třinácté pozici.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele