19. kolo
23.12.2007 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Stade Rennes 0:0

Trenér Lacombe se hned v prvním zápase na lavičce Rennes dočkal bodového úspěchu. Jeho tým si veze z Toulouse bod za bezbrankovou remízu. Hostům se podařilo bodovat po sedmi porážkách v řadě, Toulouse už neprohrálo tři utkání.

Do první šance se dostal domácí Mansaré, brankář Pouplin jeho příležitost zneškodnil. O několik minut později zaútočilo Rennes a Douchez musel předvést proti Sorlinově střele výborný zákrok. Těsně před koncem první půle se do šance dostal švédský klenot Elmander, ale jeho pokus miříl mimo tři tyče. Domácím se sice podařilo vstřelit gól, ale ten nebyl pro útočný faul Sissoka uznán.

Hned v úvodu druhé půle dal o sobě znovu vědět Elmander, jeho projektil brankář hostů na poslední chvíli vyrazil. O několik okamžiků později švédskému střelci zkazil radost znovu Pouplin, který napravil obrovskou chybu obrany Rennes a Elmandera už poněkolikáté v zápase vychytal.

Ve vyrovnané taktické bitvě gól nepadl a oba soupeři si rozdělili po bodu. Domácí přezimují na dvanáctém místě se ziskem 25 bodů, Rennes je se stejným bodovým ziskem o příčku níže.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele