21. kolo
19.01.2008 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - Stade Caen 1:1

Očekávaný duel mezi zvedajícím se Toulouse a skvěle hrajícím Stade Caen skončil nakonec dělbou bodů. O výsledek 1:1 se brankami postarali Nicolas Dieuze a Anthony Deroin.

Zápas byl ze začátku velmi nudný a první větší šance přišla až po pětadvacáté minutě. To se hostující Julien Toudic prokličkoval až do vápna Toulouse, jenže svojí tvrdou ránou, kterou své sólo zakončoval, brankáře domácích Nicolase Doucheze nepřekonal. O chvíli později zasadili ránu domácí. Salim Arrache rozehrával rohový kop a míč nacentroval přesně na hlavu Dieuzeho, od které míč poputoval až do sítě Thébauxovy branky. Domácí to jednoznačně nakoplo a do další příležitosti se dostal Laurent Batlles, jenže jeho povedený pokus Alexis Thebaux perfektně kryl. A když ke konci první půle nepřesně na druhé straně střílel Cedric Hengbart, šli do kabin spokojenější hráči Toulouse.

Druhý poločas načali hosté omnoho aktivněji. Nejprve ještě Douchez vykryl nebezpečný pokus Toudice, ale o chvíli později už kapituloval. To se na něj řítili dva osamocení hráči hostí, konkrétně Elliot Grandin s Deroinem. Druhý jmenovaný poslal míč nechytatelnou ránou pod břevno branky Toulouse - 1:1. Necelých pět minut nato se však mohli domácí do vedení vrátit. Jenže jejich střelec Johan Elmander tentokráte v dobré příležitosti zklamal. A když ani na druhé straně Douchez pochytal nevýrazné pokusy hostů, utkání skončilo zaslouženou remízou.

Oba týmy si díky získanému bodu v umístění polepšily. Toulouse patří příčka s číslem třináct a Caen poskočili už na místo čtvrté.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele