3. kolo
30.09.2007 21:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Caen v dohrávce zdolalo Toulouse

Fotbalisté Stade Caen v dohrávce třetího kola francouzské Ligue 1 ukončili šestizápasové čekání na ligové vítězství, když podruhé v pěti dnech porazili Toulouse.

V týdnu klub z Normandie porazil Toulouse v poháru, po remíze 3:3 o postupujícím rozhodly penalty, které Caen vyhrálo 4:2. V ligové dohrávce dokázali domácí na tento výsledek navázat a už ve dvanácté minutě se ujali vedení, když Lilian Compan využil špatného odkopu hostí a přehodil gólmana. Zvýšit mohl Proment, ale z přímého kopu trefil jen břevno, Gouffranův pokus zblokovali obránci.

Deset minut po přestávce domácí navýšili své vedení, po rohu Promenta nejvýše vyskočil Benjamin Nivet a hlavou trefil přesně. Domácí začali bránit výsledek a Toulouse se dostalo do tlaku, Gignac mířil jen do boční sítě. V závěru sice z voleje snížil Achille Emana, ale na víc už hostům nezbyl čas.

Caen se z posledního místa vyšplhalo nad pásmo sestupu a momentálně se dělí s Marseille o 16. místo, Toulouse je dvanácté.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele