34. kolo
19.04.2008 20:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Racing Strasbourg - Olympique Lyon 1:2

Ve vyrovnaném utkání mezi Štrasburkem a Lyonem se po poločase schylovalo k překvapení kola. Domácí se totiž díky brance Renteria dostali do vedení. Hosté z Lyonu však v druhé půli zapracovali a díky brankám Bodmera a Grossa vezou ze Štrasburku tři body.

Domácí začali aktivněji. Už ve druhé minutě se dostal k hlavičce Mouloungui a jeho střela škrtala tyčku. Ofenzivní nájezdy končily v těchto chvílích na pozorné obraně a do šancí se dostávali spíše domácí. Tu z jednadvacáté minuty dokázali přetavit ve vedoucí branku. Pascal Johansen se po chybě Keity na straně uvolnil, nacentroval a našel volného Renteria, který hlavou otevřel skóré - 1:0. Hosté hned odpověděli, jenže Benzemův volej po centru Keity domácí brankář kryl. Hned nato si Benzema v souboji s domácím Ducrocqem něco provedl s kolenem a musel být střídán. Na konci poločasu se o trochu vzruchu postaral domácí Eric Mouloungui, který byl po druhé žluté vyloučen.

Na začátku druhé půle se ještě do šance dostali domácí, to když Renteria vyzval Gregoryho Coupeta k pěknému zákroku, ale poté začli tempo diktovat Lyonští. Keita se postavil k rohovému praporku, nacentroval a míč do sítě usměrnil Bodmer - 1:1. Hned nato jako přes kopírák centroval Keita a tentokráte to byl Grosso, kdo překonal domácího golmana. Domácí se už nevzmohli na odpor a mohli klidně inkasovat potřetí. To v nastaveném čase zahrával volný přímý kop Juninho a domácí Cassard se musel protáhnout, aby míč vyrazil.

Po zápase zůstává vše při starém. Lyon vede ligu o sedm bodů, Štrasburk je stále předposlední. Na záchranu mu momentálně chybí tři body.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele