18. kolo
15.12.2007 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Elmander potopil PSG

Johan Elmander vstřelil dvě branky a uštědřil tak další ránu trápícímu se PSG. Domácím se v 90. minutě podařilo upravit kosmeticky skóre na rozdíl jednoho gólu.

Švédský kanonýr má úctyhodnou bilanci. Během posledních čtyř zápasů vsítil 7 branek! Stává se tak žádaným zbožím, o které bude v zimní přestávce jistě zájem.

Pařížané mají na svém kontě stále 19 bodů a jen těsně se drží nad pásmem sestupu. S kartami může zamíchat ještě Lille, které hraje svoje utkání až večer. Toulose se pohybuje v klidném středu tabulky, po dnešní výhře je na devátém místě.

Od úvodního hvizdu měli domácí problémy vyrovnat se s rychlou hrou soupeře. Po několika minutách se však oklepali a do šancí se dostali Rothen a následně Pauleta. Dvě minuty před koncem první půle ale udeřil švédský ostrostřelec Elmander, který využil nedorozumění v obraně Pařížanů a otevřel skóre.

Hned na začátku druhého poločasu mohl vyrovnat Camara, ale neuspěl. Ve 49. minutě potvrdil Elmander známé pořekadlo "nedáš-dostaneš" a poslal Toulose do dvoubrankového vedení. Na hru hostů dokázali domácí odpovědět až v devadesáté minutě, ale Pauletova proměněná penalta jen kosmeticky upravila skóre na konečných 1:2.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele