32. kolo
06.04.2008 20:55 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Marseille omráčila Lyon

Marseille dokázala porazit vedoucí Lyon a dala jasně najevo, že ve vyrovnané francouzské lize není dopředu nic jisté. Hosté se "nezmohli" na jediný gól, jediný gól Lyonu si do vlastní sítě nešťastně srazil Cana. Hvězdou utkání je domácí Niang, který v zápase skóroval hned dvakrát.

V zápase hraném ve vysokém tempu se do první šance dostal domácí záložník Nasri, ale jeho pokus v síti neskončil. Gól na kopačkách měl o několik minut později lyonský Fred, ale s jeho příležitostí si poradil brankář Marseille. Skóre otevřel po 25 minutách hry Cissé, který využil fantastické Nasriho přihrávky a nechytatelnou střelou poslal domácí do vedení. O dvě minuty později vybuchl stadion znovu, Cissé zkušeně přihrál lépe postavenému Niangovi, pro kterého nebyl problém dopravit míč do sítě.

Odpověď Lyonu přišla ještě před koncem první půle, Juninhův centr si nešťastně do vlastní sítě srazil Cana. To bylo ale ze strany Lyonu vše, v 54. minutě vrátil Marseille dvoubrankové vedení znovu Niang, který zužitkoval Cheyruův roh a přivedl 58 tisíc diváků do varu. Domácí si na své konto připisují velmi cenné vítězství 3:1 nad velkým rivalem.

Marseille patří čtvrtá pozice, Lyon soutěž stále vede, i když se jeho náskok před druhým Bordeaux snížil na šest bodů.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zápas velkých favoritů celé Ligue 1. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si Ol. Marseille poradili s budoucím mistrem z Lyonu. Pro ně je to tedy tvrdá lekce !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele