20. kolo
12.01.2008 20:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Olympique Lyon - Toulouse FC 3:2

Lyon zvítězil 3:2 nad Toulouse a zvýšil svůj náskok v čele tabulky na šest bodů. První poločas skončil remízou, v tom druhém po hodině hry vstřelili domácí v rozmezí deseti minut dva góly a rozhodli o osudu utkání. Hosté v nastaveném čase jen korigovali výsledek na rozdíl jednoho gólu.

Do první šance se v deváté minutě dostali hosté, míč směřující na ostrostřelece Elmandera si do vlastní sítě nešťastně srazil Reveilere. Domácím se podařilo srovnat skóre zápasu o několik minut později. Po skvělé Benzemově přihrávce se do šance dostal Ben Afra, který neměl se zakončením problém a srovnal stav utkání. Ve 26. minutě se znovu k míči dostal Ben Afra, avšak jeho střela skončila v náručí gólmana Doucheze.

Ve druhé půli udeřil Lyon po jedenácti minutách, Juninho poslal po precizně zahraném přímém kopu domácí poprvé do vedení. Neuběhlo ani deset minut a třetí gól zápasu vstřelil Benzema, který z ostrého úhlu propálil brankáře hostí. Toulouse se nevzdávalo a ve třetí minutě nastavení snížil skóre utkání na rozdíl jednoho gólu Fabinho. Na více ale už hostujícímu týmu nezbyl čas.

Lyon zvítězil v pohledném utkání 3:2 a zvýšil svůj náskok v čele soutěže na šest bodů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele