33. kolo
12.04.2008 17:10 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Olympique Lyon - Stade Rennes 1:1

Lyonu se nepodařilo napravit zaváhání v Marseille a doma jen remizoval se Stade Rennes 1:1. Remízový výsledek určil až v poslední minutě utkání Mbia, když odpovídal na první branku Crise.

Dlouho se nic na Stade de Gerland nedělo, až po čtvrthodině hry přišla vůbec první akce domácích a hned vedoucí gól. Lyonští vybojovali rohový kop, ten zahrával Juninho a svůj centr poslal na hlavu Crise, který se z blízkosti nemýlil - 1:0. Hosté se dlouho vzpamatovávali a první vážnější situaci vytáhli po půl hodině hry. To si bývalý hráč Olympiqueu Sylvain Wiltord naběhl na volný přímý kop Thomerta, jenže jeho pokus Coupet kryl. Poté se musel ukázat hostující golman Luzi, který nejprve kryl pokusy Crise a Boumsonga, předtím než vytáhl dalekonosnou střelu Kallstroma. Stav po první půli 1:0.

I ten druhý ze začátku patřil domácím. V padesátépáté minutě trefil Benzema břevno. A ozvěna po této ráně možná probudila hosty, protože byli to právě oni, kdo po této šanci převzal iniciativu. Do velké příležitosti se dostal Thomert a jeho pěknou ránu Coupet s námahou vyrážel. O pět minut později střílel Jimmy Briand, ale Coupet znovu se štěstím likvidoval. Tentokráte pomocí stehna. Když už to vypadalo, že jsou domácí z nejhoršího venku a tři body zůstanou doma, přišel pro celý Gerland šok. V poslední minutě utkání si Mbia naběhl na rohový kop Mickaela Pagise a hlavou trefil Rennes velmi cenný bod.

Lyon se propadu tabulkou bát nemusí, jeho náskok činí v součastnosti sedm bodů. Hosté bojující o poháry jsou minimálně do večerních bojů na šestém místě.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Asi za 1. Tip 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Takhle si to na konci zápasu pokazit. A mě i tiket.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele